Ortopèdia Arbós

Ortopèdia Arbós va ser fundada l’any 1974 com a centre d’ortopèdia tècnica amb taller propi. Des de la confecció d’unes plantilles fins a una pròtesi de membre superior o inferior, passant per aparells de marxa o cotilles per a diferents patologies de columna, ens vam especialitzar en tot tipus d’aparells fets A MIDA de manera artesanal. La nostra filosofia és treballar conjuntament amb metges, fisioterapeutes i pacients, de manera que puguem aconseguir els màxims resultats de la tècnica d'ortopèdia moderna pel pacient.

L’any 1985 vam començar la investigació en un camp força desconegut a Espanya, però ja conegut a Europa i sobretot als Estats Units: les pròtesis estètiques per petites i no tan petites parts del cos fetes en silicona. Es necessitaven pròtesis parcials de mà, de peu, facials, que donessin sensació de ser reals...

La inquietud per millorar en la nostra professió ens ha portat a viatjar per Europa i Amèrica del Nord per aprendre les últimes tècniques en la matèria. Coincidint amb la incorporació de la segona generació de la família a l’empresa ens hem especialitzat en les pròtesis de silicona ancorades amb implants, sense deixar de treballar en els sistemes tradicionals.

Si vostè necessita rebre informació ens complaurà proporcionar-li. Si ho desitja, ens pot trucar, enviar un e-mail o passar per la nostra botiga.


Guardonades amb l’article destacat a la revista T.O.I, al Juny del 2005, a la XII Jornada Internacional T.O.I.

Formem part de dues organitzacions:

FETOR (Federació espanyola de tècnics ortopèdics)

IAA (International Anaplastology Association)


Estem a la ciutat de Barcelona al carrer Pacífic, 9 (quasi cantonada amb el carrer de la Sagrera) molt a prop de la futura estació de l'AVE Sagrera.

Horari

De dilluns a divendres

Matins: de 9:00 a 13:30

Tardes: de 15:00 a 19:00

Hores Convingudes - Tel. +34 93 351 58 50

email: info@ortoarbos.com

Metro: Línies 1 y 5 Estació Sagrera

Autobusos: H8, V29, V31, 34, 126

Tren: Estació La Sagrera-Meridiana


hola