Ortopèdia Tècnica

Tenim taller propi des de fa més de 40 anys, on confeccionem a mida tot tipus d’ortesis i pròtesis. La nostra responsable tècnica l’Anna Arbós, és l’encarregada de supervisar tots i cadascun dels pacients que consulten el nostre gabinet.

Atenem receptes de
CATSALUT
MUFACE
ISFAS
PAMEM
i les prescripcions dels facultatius de mútues i medicina privada.

Donat que l'ortopèdia a mida és completament personalitzada, us atenem sempre amb cita prèvia, per a poder dedicar tot el temps a les vostres necessitats.


Ortesis

Fem cotilles correctores per escoliosis, lordosis o cifosis per a nens fins a faixes per adults, avançant en els nous materials per les noves faixes actives per osteoporosis per a gent gran, més còmodes i fàcils de posar.

Les ortesis que confeccionem a casa nostra, siguin Dafos, fèrules de vis-sense-fi, canelleres, etc., poden ser fetes amb diferents transfers de colors per donar més alegria als aparells i que siguin més acceptats, sobretot per a la canalla.

També fem aparells per corregir genu-valgos com les cues de sirena, o bé aparells com les QTB, PTB, etc.

Pròtesis

No oblidem tampoc, la importància de la protetització d’una cama o un braç, i és per això que fem servir tant materials clàssics com d’última generació de proveïdors reconeguts.

Pressoteràpia

Tanmateix, per nosaltres , és de vital importància comptar amb un apartat dedicat exclusivament a les patologies vasculars i limfàtiques i per això tractem els nostres usuaris amb la màxima cura i delicadesa, tant si són unes mitges o mitjons, com una màniga per linfoedema o peces especials per reduir queloides post-cirurgia o traumàtics. Treballem amb les primeres firmes del mercat actual, per tal d’aconseguir els millors resultats per als nostres pacients.

També disposem de bandes d’otoplàstia per a després de la cirurgia.

Mastectomia

Conscients de la importància que per a tota dona té recuperar el seu bon aspecte físic i mental després d’una mastectomia, hem format al nostre personal per donar una atenció personalitzada a cadascuna de les nostres pacients, assessorant-les tant per triar una pròtesis adequada a les seves necessitats, així com també oferint-li línia de roba interior(cotilleria) i bany.

Plantilles

Confeccionem qualsevol tipus d' ortesis plantars segons la prescripció del metge especialista, feta en materials tous, semirígids, rígids, en termoplàstic, resina o fibra de carboni (de les que destaquem el seu poc gruix i lleugeresa), EVA, plantilles Denis per esportistes o per lesions plantars.


hola