Productes de Suport

Tenim un ampli ventall de productes de suport, també coneguts com ajudes tècniques per donar més comoditat i augmentar la qualitat de vida a totes aquelles persones que ho puguin necessitar, que tinguin alguna discapacitat o dificultat per poder fer una tasca.

A la botiga hi trobareu ajuts pel bany, com anses, tamborets, cadires;

Accessoris per prendre-us la medicació (capsetes per dosificar les pastilles, trituradors, partidors);

Per menjar amb més comoditat, ja siguin uns plats, coberts, gots;

Per a vestir-vos, uns calçadors amb mànecs llargs, posa- mitjons, pinces per vestir; per la higiene personal, rentacaps de llit, aplicadors de crema, esponges amb mànec extra-llarg, esponges pels peus amb ventoses; objectes per a l’ajuda a la cuina, pinces per agafar objectes de terra, ganivets i fustes especials per pelar verdura i fruita, escorre-baietes, obre-llaunes i obre-pots, etc.

Disposem de cinturons de llit magnètics, pijames adaptats d’estiu i hivern per gent gran, manyoples, baranes, triangles per incorporar-se del llit, potes d’elefant per elevar el llit o sofà, etc.

En l’apartat infantil, destaquem els kits d’enuresi nocturna i els coixins especials per nadons amb plagiocefàlia.

També subministrem i instal·lem llits articulats i matalassos, i comptem amb una línia de crèdit per a la nostra clientela per finançar el pagament si fos necessari.

Tenim coixins d’aromateràpia, estoretes d’escalfor i coixins de viatge, bosses d’aigua calenta, gels pel fred i calor (també models infantils).

Amplia gama de caminadors, amb rodes, sense rodes, amb seient, etc.

Puff i butaques orinals per a les habitacions.

Pilotes, massilles, cintes per a la rehabilitació, aparells d’electroestimulació muscular, TENS, banys de parafina, bombetes d’infrarojos, etc.

No dubteu a passar per les postres instal·lacions i preguntar si teniu alguna necessitat o algun dubte, us assessorarem en tot allò que estigui al nostre abast.


Cada mes tenim una oferta diferent … entreu al nostre Facebook i la veureu!

Sol·liciteu la nostra targeta de punts per compra!!!


hola